Drentselaan 21, Groningen

Omschrijving

A.S. ZATERDAG 15 DECEMBER OPEN HUIS VAN 10:00 TOT 12:00

Rietgedekte villa met landelijk uitzicht

Op een rustige locatie in de Buitenhof gelegen vrijstaande rietgedekte villa met 5 slaapkamers! Deze woning ademt een charmante karakteristieke sfeer uit en biedt daarnaast hedendaags comfort. De woning is gelegen aan het eind van een doodlopende straat in de rustige woonwijk Peizerhoven op een perceel van 628 m2. Door de ligging op het eindperceel van de straat wordt absolute rust en privacy gegarandeerd. Daarnaast wordt vanuit de woonkamer een weids uitzicht verkregen over de aangrenzende weilanden.

Deze fraaie villa uit 2009 is uiterst verzorgd en is oprecht een huis dat u zo kunt betrekken. De woning is tot in de puntjes verzorgd en biedt veel wooncomfort met o.a. vloerverwarming en een optimale isolatie. Het geheel biedt aan haar bewoners o.a. een lichte living met fraai uitzicht en openslaande deuren naar de tuin, een moderne neutrale keuken met inbouwapparatuur, een inpandige garage en voldoende slaapkamers (thans 4 maar met plaatsing van 1 tussenwand is eenvoudig een 5e te realiseren). De inpandige garage kan door plaatsing van een pui i.p.v. de garagedeur getransformeerd worden tot slaap/werkkamer.

De Peizerhoven ligt prachtig centraal aan de rand van het Stadspark. Om het even aan te geven; u fietst in 10 minuten naar de Grote Markt, in 10 minuten naar het Paterswoldsemeer, staat binnen 5 minuten in natuurgebied de Onlanden en bent nabij een riante speeltuin en kinderboerderij van het Stadspark, alwaar u een wandeling kunt maken. Vanuit de wijk bent u bovendien binnen enkele minuten bij de op- en afrit van de A7. Op de fiets, met de bus of per auto is de stad zeer eenvoudig te bereiken. Dit gecombineerd met de rust, ruimte en privacy van de Drentselaan, maakt het de locatie uitstekend!

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met toegang tot de inpandige garage (18 m2), toilet met fonteintje en toegang tot de lichte, op het westen georiënteerde woonkamer met open keuken (totaal ca. 50 m2). De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming en biedt vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de groene, besloten tuin met vrij uitzicht en een gunstige zonligging op het westen.

1e verdieping:

Overloop met aangrenzend een master bedroom van 24 m2 (deze is eenvoudig op te delen in 2 slaapkamers van beide 12 m2, badkamer voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel, slaapkamer 2 (10 m2), slaapkamer 3 (11 m2) en wasruimte.

2e verdieping:

Riante overloop en de 4e slaapkamer van 18 m2

Bijzonderheden:
Woonoppervlak: ca. 160 m2
Inhoud: ca. 545 m3
Perceeloppervlakte: 628 m2
Fantastische ligging
5 slaapkamers en bovendien de mogelijkheid om de inpandige garage bij het woonoppervlak te betrekken.

Share