Drentselaan 21, Groningen

Hypotheekadvies

  

  Teerling & Partners: 100% ONAFHANKELIJK en PERSOONLIJK

Als u zich laat adviseren op het gebied van hypotheken of verzekeringen kunt u te maken krijgen met twee type adviseurs: Zo zijn er adviseurs die in dienst zijn van een bank of verzekeraar. Deze adviseurs informeren u alleen over hun eigen producten. Maar zij gaan u nooit informeren over mogelijk betere producten van concurrenten. Dat is ten slotte niet in hun belang. Deze adviseurs heten ‘gebonden’ adviseurs.

Het is daarom in uw belang dat u zich laten bijstaan door een onafhankelijke en objectieve adviseur. Teerling & Partners is zo’n adviseur! Een onafhankelijk adviseur adviseert u over de producten van meerdere banken en verzekeraars en over deze ondernemingen zelf. Vaak wordt er een advies gegeven waarbij gebruik wordt gemaakt van produkten van diverse aanbieders. Ook voor de keuze in bijvoorbeeld de juiste rente periode is een goed en onafhankelijk advies onontbeerlijk. Waarom zouden alle banken toch altijd 10 jaar vast adviseren?

Vanuit onze vrijheid kunnen wij u een advies geven die nu en in de toekomst aansluit op uw specifieke situatie en wensen.Guus Teerling
guus@teerling-partners.nl
050-5012413Gert-Jan Sijken
gertjan@teerling-partners.nl
050-5012413

Share